Pelerinaje

 

Pamintul lui Iisus, cunoscut si sub denumirea de TARA SFINTA, ocupa o pozitie proeminenta in inima statului modern Israel. Tot romanul-crestin are doua tari de nastere,intii Romania-tara in care s-a nascut si apoi Tara Sfinta, indeosebi Ierusalimul, locul de nastere al CRESTINISMULUI si “mama” tuturor bisericilor. Numai un pelerinaj personal, la locurile sfinte din Israel va da posibilitatea de “a merge pe drumurile lui Iisus”si a intelege mai bine Evanghelia.

Programele noastre au ajuns dupa multi ani, la stadiul de perfectioniste, cuprinzind cele mai importante si reprezentative obiective. Orice tur va incepe cu vizita la Biserica Nativitatii din Bethleem, iar in Ierusalim cu Mt.Maslinilor.Biserica Tatal Nostru, Biserica dintr-o Lacrima, Gradina Ghetsimani cu Biserica celor 12 Natiuni, Biserica Mormantului Maici Domnului-Valea lui Iosfat-Poarta Sf.Stefan-Cetatea Antonia-Via Dolorosa (Via Crucii) cu oprire in cele 9 statii din afara Sfintului Mormant si cu celelalte 5 statii de pe GOLGOTA,Piatra Ungerii si Sf.Mormant.Pe Mt.Sionului vom vizita Biserica Adormirea Maicii Domnului, Foisorul-Cina cea de Taina si Mormantul marelui Rege David.Vom continua la Ein Karem-patria Sf.Ioan Botezatorul-Lud (Lyda) -Biserica Sf.Gheorghe-Nazaret cu Bisericile Bunei Vestiri, Cana Galileii-Taborul-cel mai inalt munte al omenirii,unde a avut loc Schimbarea la Fata a Domnului si locurile sfinte de la Marea Galileii: Mt.Fericirilor, Tabha, Capernaum,Yardenit-locul amenajat al botezului Domnului, Ierihon, Qumran. In functie de program se continua la Manastirea Sf.Ecatherina din Sinai si alte numeroase Biserici si Manastiri.

Miile de romani care au participat, pina acum la pelerinajele organizate de cele mai mari Agentii Turistice din Romania si din aproape toate Centrele de Pelerinaj, prin Agentia ELAND TOURS, din Israel, au avut numai cuvinte de multumire pentru organizarea desavirsita si desfasurarea ireprosabila a tuturor actiunilor.

Inaltele distinctii si aprecieri primite de Presedintle Agentiei ELAND-TOURS, sint de fapt o dovada elocventa a recunoasterii in Romania,a rezultatelor acestei Agenti, care actioneaza si doreste ca fiecare Roman sa ajunga macar o data in viata sa mearga pe “drumurile lui Iisus”.

Dumnezeu sa ocroteasca Romania si Duhul Sfintului Apostol Andrei sa se pogoare asupra locuitorilor ei !

I-EXCURSII-PELERINAJ pentru grupuri de la 10-52 persoane,cu minibus,midibus si autocare moderne cu aer conditionat.Propunem citeva tipuri de excursii.

1)Pelerinaj de 6 nopti 7 zile (4 n.cazare Ierusalim+ 2 n. cazare Tiberias)

2)Pelerinaj de 7 nopti 8 zile (5 n.cazare Ierusalim+ 2 n.cazare Tiberias)

3)Pelerinaj -7 n 8 zile Tara Sfinta +Manastirea Sf.Ecaterina-Sinai.

4)Pelerinaj -8 n 9 zile Tara Sfinta +Manastirea Sf.Ecaterina-Sinai.

5)Pelerinaj -10n 11 zile Tara Sfinta +EGYPT (1 n la Sf.Ecaterina +3 n.Cairo-Alex.)

6)Pelerinaj -11n 12 zile Tara Sfinta +EGYPT-8 n-(Sf.Ecat.-Cairo-Alexandria- croaziera pe Nil 3 zile-Valea Regilor-program religios)

7)Pelerinaj 9/10 zile-Israel-Iordania (Petra +Aman-2 n)- Sf.Ecaterina 1n.

8)Pelerinaj 7 nopti 8 zile-Tara Sfinta +Iordania (Petra +Aman-2 nopti)

9)Pelerinaj 8 nopti 9 zile-Tara Sfinta +Iordania (Petra +Aman-3 nopti)

10)Pelerinaj 2 n.Ierusalim+sejur 5/6n.in Statiunea EILAT la Marea Rosie.-Program la alegere.Dvs.indicati partial obiectivele care doriti sa fie incluse si noi vom intocmi programul in functie de numarul de zile solicitate.-Programele pot fi executate,cu modificarile de rigoare si pentru populatia de origine maghiara sau germana in limbile respective, sau de alte religii.

II-SERVICII DE CAZARE,MASA,TRANSPORT,TURISM,pentru turistii individuali,sau oameni de afacere,indiferent de numar.Asiguram:-Cazari in Tel Aviv,Haifa,Ierusalim,etc.-Sejururi de vacanta in Statiunea Eilat la Marea Rosie.-Sejururi de tratament la Marea Moarta.-Participari la Tirguri Comerciale.

III-Pentru Grupuri BILETE DE AVION pe cursele EL-AL.

AGENTIILE TURISTICE DIN ROMANIA,ne pot contacta,in limba romana,pentru informatii,detalii tehnice si economice pe

Adresa: elandandrei@hotmail.com